Lekkage opsporen in Amersfoort

De meeste lekkages ontstaan door een kapotte riool-, gas- of waterleiding. Omdat het leidingwerk meestal netjes is weggewerkt in de muur en onder de vloer, is het vaak onmogelijk om met het blote oog te zien waar het lek zich exact bevindt. Wat het extra lastig maakt is dat het lek zelden zit op de plek waar vochtplekken en schimmels ontstaan. Een lekkage opsporen is dan ook vaak een hele klus!

Gelukkig is het mogelijk om simpel en zonder te uw woning open te breken de oorsprong van ieder lek te vinden. Lekdetectie specialisten gebruiken hiervoor speciale detectieapparatuur, bijvoorbeeld infrarood beelden of een speciaal traceergas. Hierdoor wordt het in een mum van tijd duidelijk waar de lekkage zich bevindt, hoe groot het lek is en welke aanpak geschikt is voor het herstel. Moorman Totaal Techniek Lekdetectie is in Amersfoort en omgeving al jarenlang de specialist op het gebied van lekdetectie. Voor het opsporen van lekkages draaien wij onze hand dan ook niet om!

Lekdetectie, wat kost dat?

De geavanceerde apparatuur die lekdetectie experts gebruiken is duur, toch kost onze hulp u vaak helemaal niets! Omdat verzekeraars voorstander zijn van deze schadevrije methode van lekkage opsporen, worden de kosten vaak volledig aan u vergoed vanuit uw opstalverzekering. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op, we informeren u graag!