Schadelijke gevolgen van lekkage

Als er sprake is van lekkage in uw woning, kunt u maar beter snel een specialist inschakelen die het probleem opspoort en verhelpt. Een lek kan uw woning namelijk ernstig beschadigen. Omdat u het lek vaak niet goed kunt zien, zal het water al in uw muren, houtwerk en isolatiemateriaal getrokken zijn voor u het probleem opmerkt. Dit beschadigt niet alleen de fundering van uw woning, maar zorgt er ook voor dat er schimmels gaan groeien die slecht zijn voor uw gezondheid.

24/7 hulp in Amersfoort

Hoe langer u wacht met het laten verhelpen van lekkage, des te ernstiger de schade zal zijn en des te hoger de herstelkosten zullen uitvallen. Moorman Totaal Techniek Lekdetectie begrijpt dat u bij een ernstig lek niet lang kan wachten op een vakman. Wij staan daarom dag en nacht voor u klaar in de regio Amersfoort. Met behulp van speciale apparatuur vinden we gegarandeerd ieder lek!

Elk lek snel verholpen

Wij lokaliseren niet alleen de oorsprong van het lek, we zorgen ook voor een snelle, blijvende oplossing van het probleem. Onze experts hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en zien in een oogopslag wat de juiste aanpak is voor het probleem. U bent snel van de lekkage verlost!